City:
+30 2810 286 563

Προφίλ

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον χώρο των ακινήτων από το 1980

Η υπεύθυνη δουλειά και η ουσιαστική συνεργασία με τους πελάτες ήταν από την αρχή το κύριο μέλημά των ανθρώπων της εταιρείας και βασιζόμενοι σε αυτή την φιλοσοφία κατόρθωσαν να εδραιωθούν στην αγορά της Κρήτης. Σήμερα η εταιρεία μας είναι στελεχωμένη με άτομα άρτια εκπαιδευμένα, με εξειδικευμένες γνώσεις και πείρα στον κτηματομεσιτικό χώρο, ως σύμβουλοι, για αγορές, πωλήσεις και ενοικιάσεις ακινήτων, καθώς και την αξιολόγηση αυτών. Συνεργάζεται με αντιπροσώπους σε όλη την Κρήτη και κατ’ επέκταση σε ολόκληρη Ελλάδα, έτσι ώστε να είναι σε θέση να καλύψει πλήρως κάθε ανάγκη.

Ανάθεση ακινήτου

Το γραφείο μας και οι συνεργάτες μας, σας εγγυόμαστε την άμεση προβολή του ακινήτου σας, τόσο στην ιστοσελίδα μας, όσο και σε ιστοσελίδες των συνεργατών μας σε όλη την Ελλάδα, αυξάνοντας τις πιθανότητες πώλησης του, όχι μόνο στην εγχώρια, αλλά και στη διεθνή αγορά.

Ζήτηση Ακινήτου

Άμεση προτεραιότητα για την Εταιρεία μας, αποτελεί η διασφάλιση των πελατών μας, αγοραστών-επενδυτών. Επίσης παρέχουμε στους πελάτες μας συνεργασία με εξειδικευμένους δικηγόρους, συμβολαιογράφους, πολιτικούς μηχανικούς, και οικονομικούς συμβούλους.

Υπηρεσίες

Μέσω έμπειρων συνεργατών δίνουμε τις κατάλληλες συμβουλές και λύσεις, προκειμένου να αντιμετωπίσετε, ακόμη και τις οικονομικές δυσκολίες, που έχει επιφέρει η οικονομική κρίση, ώστε να απαλλαγείτε από τον φόβο της απώλειας των ακινήτων σας ή της επιχείρησης σας.

Nikitara Realty Center

Η επιχείρηση ξεκίνησε από την Ευαγγελία Νικηταρά προ 35ετίας ως ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΗ ΝΙΚΗΤΑΡΑ και από το έτος 1987 και μετά ακολούθησαν τα υπόλοιπα μέλη της οικογενείας καθώς και επιλεγμένοι συνεργάτες. Όλοι προσαρμοσμένοι στους αρχικούς άγραφους κανόνες που μας έκαναν ξεχωριστούς στην αγορά της Κρήτης. Η εταιρεία έχει έδρα το Ηράκλειο της Κρήτης με την επωνυμία ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΜΕΣΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΠΕ και τον διακριτικό τίτλο "REALTY CENTER" LTD. Μέσα από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Κτηματομεσιτών (Σ.Ε.Κ) έχομε αποκτήσει, σοβαρούς συνεργάτες σε ολόκληρη την Ελλάδα με τους ίδιους κανόνες δεοντολογίας, ώστε να μπορούμε να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας και Πανελλαδικά. Μέλη του γραφείου μας συμμετείχαν στην οργάνωση και την παρακολούθηση πολλών εκπαιδευτικών σεμιναρίων και ημερίδων, μεταξύ των οποίων και του πτυχίου C.I.P.S , το οποίο και απέκτησαν και είναι μέλη του Διεθνούς Δικτύου.

Το γραφείο μας σε σημείο Αναφοράς στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Η εταιρεία μας στεγάζεται σε ιδιόκτητο νεοκλασικό κτίριο, στην συμβολή των οδών Έβανς και Πεδιάδος, που κατασκευάστηκε προ του έτους 1910. Το αποκτήσαμε το έτος 1994 και το αναπαλαιώσαμε με μεράκι. Βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα από την Πύλη του Ιησού ή Καινούρια Πόρτα, όπως ονομάζεται σήμερα.

Κτίσε τα όνειρο σου για μια εξοχική κατοικία

Αν βρεθείτε κοντά μας η παρουσίαση της εξοχικής κατοικίας ίσως να είναι η αρχή για την σκέψη και την απόκτηση της παραθεριστικής σας κατοικίας. Το τμήμα μας της εξοχικής κατοικίας «alvin properties» προωθεί τα ακίνητα στην ξένη αγορά και ιδιαίτερα στην Ρωσική μέσω της ιστοσελίδας alvinproperties.gr και με on line συνεργαζόμενα γραφεία. Προσφέρομε για τους ξένους επενδυτές επί πλέον υπηρεσίες, όπως: Άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών. Μετάφραση των εγγράφων στην Ελληνική γλώσσα, που απαιτούνται κατά την αγορά ακινήτου. Νομικές , τεχνικές και συμβολαιογραφικές υπηρεσίες μέσω έμπειρων συνεργατών όχι μόνο για μια ασφαλή αγορά, αλλά και σε κάθε ανάγκη σας. Μπορούμε να αναλάβουμε την φροντίδα της κατοικίας σας κατά την απουσία σας.

Αξιολόγηση και εκτίμηση της ακίνητης Περιουσίας σας

Άμεσα θα έχετε μια πρώτη άποψη για την αξία της περιουσίας σας, αν μας προσκομίσετε όλα όσα έγγραφα διαθέτετε σχετικά με τα ακίνητα σας. Δίδουμε και έγγραφη αξιολόγηση. Η Ευαγγελία Νικηταρά είναι εγγεγραμμένη στους καταλόγους των πραγματογνωμόνων του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Κρήτης.

Λίγα μόλις μέτρα από την έδρα μας, η Πύλη του Ιησού ή Καινούρια Πόρτα

Η πύλη του Ιησού αποπερατώθηκε το έτος 1567 και ήταν η τρίτη μεγάλη πύλη του χερσαίου τμήματος των τειχών της πόλης μας. Μέσα από αυτήν γινόταν η επικοινωνία με την Νότια Ύπαιθρο. Πάνω από τα ενετικά τείχη και σε μικρή απόσταση από την Πύλη του Ιησού, στον προμαχώνα Μαρτινένγκο, βρίσκεται και ο τάφος του Νίκου Καζαντζάκη που είναι παγκοσμίως γνωστός από τα λογοτεχνικά του έργα . Στις αρχές της δεκαετίας του 1970 οι ανάγκες της πόλης μας επέβαλαν στο να κοπεί τμήμα του τείχους, ανατολικά της Πύλης και να δημιουργηθεί η διπλή γέφυρα της Καινούριας Πόρτας.

Κοντά μας η έκθεση με την ζωή και τα έργα του Νίκου Καζαντζάκη του Μεγάλου Λογοτέχνη.

Πρόσφατα η Πύλη του Ιησού ανακαινίστηκε και φιλοξενεί έκθεση με θέμα την ζωή και τα έργα του Νίκου Καζαντζάκη. Ο χώρος πάνω από την πύλη έχει και αυτός διαμορφωθεί και οδηγεί στον τάφο του μεγάλου λογοτέχνη. Πόλος έλξης ήταν πάντα ο τάφος του για τους ξένους επισκέπτες, μα ακόμα περισσότερο σήμερα, που κάθε επισκέπτης έχει τη δυνατότητα μέσα από τη Βενετσιάνικη Πύλη να βλέπει και να εξελίσσεται μπροστά του η ζωή και το έργο του Κρητικού και παγκοσμίως γνωστού Ηρακλειώτη.

Η ονομασία του οδού Έβανς, από το όνομα το Άγγλου αρχαιολόγου Άρθουρ Έβανς.

Από την έξοδο της Γέφυρας της Καινούριας Πόρτας και σε απόσταση περίπου 5 χιλιομέτρων βρίσκεται το Ανάκτορο του Μίνωα στην Κνωσσό. Σε τμήμα του ανακτόρου έγινε ανασκαφή το έτος 1878 από τον Μίνωα Καλοκαιρινό κατά την περίοδο, που ακόμη η Κρήτη βρισκόταν υπό την Τουρκική κατοχή. Την ανασκαφή συνέχισε και την αναστύλωση του ανακτόρου, καθώς και ανασκαφές στην ευρύτερη περιοχή, ο Άγγλος Αρχαιολόγος Άρθουρ Έβανς ,από το έτος 1900 έως το 1931.

Επαγγελματικά ακίνητα

Λόγω της πολύχρονης εμπειρίας μας αντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία, με αποτέλεσμα να του προτείνουμε το πλέον κατάλληλο γραφείο, κατάστημα ή οικόπεδο για αγορά ή ενοικίαση. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθέσιμο, η αναζήτηση και εύρεση του είναι άμεση.

Read more

Συνεργάτες

Συνεργάζεται η εταιρεία μας με αντιπροσώπους σε όλη την Κρήτη και κατ’ επέκταση σε ολόκληρη Ελλάδα, έτσι ώστε να είναι σε θέση να καλύψει πλήρως κάθε ανάγκη. Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ελλήνων Κτηματομεσιτών (Σ.Ε.Κ.) και κατά συνέπεια, της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Μεσιτών (CEI) και της Αμερικάνικης Ομοσπονδίας Μεσιτών (NAR), των μεγάλων αυτών οργανώσεων, που αποτελούνται από καταξιωμένα μεσιτικά γραφεία. H εταιρία μας δημιούργησε νέο τμήμα, “ALVIN PROPERTIES CRETE” μέσω του οποίου γίνεται προώθηση των ακίνητων, με απευθείας σύνδεση (on-line) με μεσιτικά γραφεία της Ρωσίας. Παράλληλα τα προωθούμε και μέσω της ιστοσελίδας μας, απευθυνόμενοι στην ξένη αγορά αλλά κυρίως τη Ρώσικη, η οποία εκδηλώνει και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Translate »